fbpx

The Healing Code

Hvad er The Healing Code?

The Healing Code er opfundet af de to amerikanske læger Alexander Liod & Ben Johnson. Teknikken er ganske simple, men har en fantastisk hurtig effekt.

Alle minder er lagret som billeder i os, og nogle af dem er løgne eller ikke-sandheder. Hvis disse løgne ikke korrigeres antager man at de fører til emotionelle konflikter, som vil fremkalde fysiske sygdomme.

Sammenligner man hjernen med en computer, så ville vore oplevelser kunne tolkes som programmer, som computeren afvikler, og hvis disse billeder, som er løgne også afvikles vil det svare til, at computeren havde fået virus. Programmerne ville ikke kunne afvikles rigtigt med mindre det er muligt at fjerne de beskadigede data og erstatte dem med nye korrekte data.

The Healing code bygger på nedennævnte antagelser:

  1. Der er en årsag til sygdom, og det er stress, der sikkert kan diagnosticeres med HRV-målinger.
  2. Ethvert problem er et energiproblem. Hvis du kan heale energiproblemet, kan du heale et hvilket som helst andet problem, det har fremkaldt i dit liv. Og du må blive klar over kilden til problemet. Du kan ændre energimønstre ved at finde det personlige drama, der ligger uforløst i kroppen.
  3. Hjerte-energi med medfølelse og forståelse for alt levende er kontrolmekanismen for al sundhed. Hjertet udsender signaler, der er langt stærkere end hjernens. Derfor vil healing fra hjertets niveau heale overbevisninger, tanker og emotioner. Citat af William Tiller: ”Fremtidens lægevidenskab vil være baseret på kontrol af kroppens energi.” Brikkerne i det puslespil må findes og hvordan?

Sådan benyttes The healing code.

De 4 healings centrene aktiveres med fingrene, et sæt håndpositioner, hvor man retter begge hænder mod et eller flere healings centre og energiflowet aktiveres. Koderne kaldes koder, fordi de aktiverer en eller anden kombination af de 4 centre, ligesom ved en 4-cifret kode til din mobiltelefon. Hvis koden er rigtigt indtastet, åbnes telefonen. Den prioriterede frekvens er afgørende for at fjerne den stress fra kroppen, som har forbindelse til problemet. Normalt tager det 6 minutter at heale et minde, der er forbundet med koden. For at en healing code skal kunne virke, skal noget i bevidstheden kunne relatere til de ubevidste minder – noget skal bestemme frekvensen, idet denne frekvens skal kunne ophæve den modsatrettede sygdomsfrekvens. Ud fra forskning vides, at en healing code virker uden vi behøver at være bevidste om de destruktive billeder, overbevisninger, tanker og følelser, der heales.

Det lyder nemt ikke og det er det faktisk også  – det tager kun max. 6 minutter at køre The Healing Code igennem og du bliver selvfølgelig guidet hele vejen.