fbpx

Matrix reimprintning

Hvad er Matrix reimprintning?

Ordet er et psykologisk udtryk og er tidspunktet, hvor et barn indprenter en begivenhed, der lagres i deres sind og skaber en overbevisning. Ved at arbejde med Matrix Reimprinting kan du ”reimprinte” tidligere begivenheder og overbevisninger, så du ikke længere er fastlåst af din gamle overbevisning.

Matrix Reimprinting er en videre udvidelse af EFT. Det bygger på EFT principperne samt din evne til, at se en yngre udgave af dig selv som et billede. 

Hvad bruges Matrix reimprintning til?

Matrix reimprintning bruger jeg typisk til trauma forløsning. Det kan være som en del af en angst og fobi behandling, da der typisk ligger en dybere grund til angsten.

Hvordan foregår en Matrix reimprintning session?

Jeg vil guide der gennem processen på en enkel måde til at udskifte den tidligere overbevisning eller begivenhed med et nyt billede som du vælger og vil ændre den tidligere overbevisning (reimprinte).

Jeg vil sidde og tappe på dine EFT tappepunkter, mens du sidder med lukkede øjne og går tilbage i dit liv til først situation, hvor du har oplevet en overbevisning eller følelse som er grundlaget for sessionen. Situationen vil jeg guide til at gøre fuldstændig tryg og efterfølgende vil du ændre din overbevisning eller følelse. Den nye følelse vil blive spredt til hver celle i din kroppen og den vej blive en del af dig fremadrettet.

Det lyder måske specielt, men det virker utroligt godt og 
frigør ressourcer og skaber energi.