fbpx

Kinesiologi

Hvad er kinesiologi?

Ved at teste på musklerne og deres styrke kan jeg afdække om du har psykiske eller fysiske ubalancer og blokeringer. Alle muskler i kroppen kan bruges til aftestning. 

Hvis vi tester på en arm som er vandret ud i luften og jeg spørger dig om dit navn, så vil din arm være stærk ved et let tryk Hvis jeg spørger dig om du hedder et andet navn, så vil din arm og dermed muskler være svage om din arm vil gå ned, ved et let pres. Det samme, hvis du har blå bukser på og jeg spørger om du har røde bukser på, så vil din arm gå ned ved et let tryk.

Underbevidstheden ved alt, så finder jeg hurtigt frem til, hvornår allergier startede eller trauma opstod. Ja underbevidstheden kan ikke snydes, det kan det bevidste sind.

Hvad bruger jeg kinesiologi til?

Kinesiologi er en af grundstene i min behandling omkring allergi , fobi og angst og gaven i maven behandlinger.

Måske er der behov for at teste om der sidder en historie i en sygdom, angst eller andet og her er kinesiologi et stærkt værktøj,

Ved allergibehandling: Kinesiologi er simple muskeltests, som med det samme giver udslag og viser, hvilke fødevarer, pollen og dyr mv., du eventuelt er overfølsom over for.

Gennem en regressions-test, finder jeg frem til, i hvilken alder, du havde den oplevelse, som har udløst din allergi og herefter kan jeg via tankecoaching afstresse sindets opfattelse af oplevelsen. Efter få behandlinger vil du opleve, at din allergi bedres og måske endda forsvinder.

Efter hver behandling påviser jeg med en ny muskeltest, om behandlingen har haft en effekt. 

Ved Gaven i maven her kinesiologi en af grundstenene. Her tester jeg hvornår hændelser, trauma, historier er opstået og lagt sig i din maven. Nogle gange er det svært at huske hvad der triggede en i ens barndom og her kan kinesiologi “afsløre” hvad det handler om.