fbpx

ANBEFALINGER

Min søn på 12 år har gennem en periode været gennem et behandlingsforløb hos Bjarne for udfordringer omkring mad og sorg/følelser.Han har det rigtig godt i dag og har fået nogle redskaber han kan bruge, hvis han bliver udfordret.Bjarne er rigtig god til at være i børnehøjde… kan tale samme sprog og giver tid til at min søn blev hørt.Bjarne har brugt forskellige metoder til at behandle min søn, og min søn har været åben og villig til at tage imod.Vi har kunnet mærke en forbedring med alle udfordringer fra gang til gang…. helt fantastisk.Jeg er som mor rigtig glad for denne form for behandlingen og tør slet ikke tænke på hvor mange gange min søn skulle have været hos evt psykolog, hvis det var den løsning jeg havde valgt.Derudover har min søn fået redskaber han kan hive frem i andre situationer også senere i hans liv.Bjarne får mine varmeste anbefalinger og stor tak, hvad du har gjort for min søn og dermed også mig. TAK!

– Pia Salmon

Jeg havde ingen problemer med højdeskræk under ferien og jeg har ubesværet kunnet tage billeder på udsigtspunkter og højderygge og 2 gange skulle vi op af en stejl ”trappe”, som tidligere ville være umuligt for mig. 

Marianne (min kone) og jeg talte om på turen at hvis jeg ikke havde været ovre hos dig, så ville jeg aldrig have kunnet gennemføre vandreturen på Korsika.
Endnu en gang tak for hjælpen, jeg vil anbefale dig til andre 🙂

– Finn

Hej Bjarne
Det går rigtig godt med (dreng 12 år). Han håndtere situationer, som han tidligere ville blive frustreret og vred over, på en helt anden måde. Han har fundet sin plads i skolen igen og endda haft en gammel klassekammerat til at spisning og han var mega glad.

Vi bruger også dit råd om at nævne tre gode ting/oplevelser fra dagen for os begge inden vi sover og han syntes det er smadder hyggeligt og han sover nu meget hurtigt.

– Hans mor

Min mand og jeg opsøgte Bjarne Geertsen på foranledning af en anbefaling han havde annonceret på hans facebookside. Opslaget handlede om hvordan han havde hjulpet en skoledreng gennem flere sessioner til bedre selvværd, mindre sårbart kammeratskab med klassekammerater m.v.
Da vores søn på 6 år havde lignede problematikker at slås med, kontaktede jeg Bjarne for at vi kunne starte et forløb i første omgang på 3 gange. Vi aftalte en tid og kørte ud til Bjarnes virksomhed. Desværre nægtede min søn at gå med ind til Bjarne, da han var en ‘fremmed’ og min søn var bange for hvad forløbet gik ud på. Stille og roligt fik jeg lokket min søn med indenfor og Bjarne fik vækket min søns tillid ved at være meget tålmodighed, stillede spørgsmål på min søns niveau og lige pludselig lagde de arm og grinte på livets løs sammen.

Igennem troværdige øvelser kom min søn og Bjarne på bølgelængde og derefter har Bjarne hjulpet min søn til at få mere selvindsigt, lært ham at stole mere på sig selv og også løsnet op for det der drillede ham i hverdagen mht. kammeratskaber i skolen. Bjarne lærte min søn at tænke anderledes om konflikter og via en effektiv øvelse, som min søn selv laver og Bjarne taler ham igennem, har min søn fået flyttet smertelige minder/dårlige oplevelser væk fra ‘knuder’ i maven til og op til hjertet, hvor han bedre kan håndtere det.

Vi har specifikt oplevet et stort skifte i vores søns humør og selvværd til det bedre, i skolen går det også bedre med kammeratskaber og så har vores søn fået mere overskud til at reflektere over hans egne handlinger. Det har betydet alverden for os at vores søn har rykket sig igennem forløbet hos Bjarne og vi er overrasket over at det blot tog 3 gange hos Bjarne til at igangsætte den positive udvikling vores søn er i gang med.

Bjarne er en dygtig, tålmodig og lyttende tankecoach, som min mand og jeg meget gerne giver vores varmeste anbefalinger.

– Hanne Rudolph

Jeg kan give Bjarne mine varmeste anbefalinger! 
Han er en meget professionel og kompetent behandler med en holistisk tilgang til behandlingen. Bjarne hjalp mig meget allerede første gang vi mødtes, og jeg rykkede mig tydeligt fra gang til gang med hans hjælp. Selvom Bjarne og jeg er i familie og har kendt hinanden i mange år, formåede han at skabe et trygt terapeut/klient forhold. Jeg håber, at flere der har brug for hjælp, af psykiske og/eller fysiske årsager, kan finde vej til Bjarne og hans behandling.

– Louise Gersvang

Min søn har i en periode haft svært ved at falde i søvn. Det holdt os alle vågne, da han måtte op flere gange og nogle gange kaldte han frustreret på hjælp. Derfor kontaktede jeg Bjarne, for at høre om han kunne hjælpe. Min søn var en anelse usikker, og nok heller ikke helt stolt af situationen da han er teenager. Men det var stille og roligt og jeg kunne hurtigt se at han var helt tryk ved at gå med Bjarne ind i klinikrummet. 
Nu falder han i søvn uden problemer og som han selv siger: “Det virker bare. Sådan er det.” Så stor tak til Bjarne for det har ændret vores aftener og nu kan vi alle sove igen.

– Marianne Møllekjær